inclusief BTW en verplaatsing

NON-PROFIT: € 1.210 inclusief BTW

BEDRIJVEN: € 1.500 exclusief BTW

Met de 3D-Tripping Car worden de leerlingen ondergedompeld in Virtual Reality. Tijdens deze simulaties ondervinden ze met hun eigen ogen de effecten van alcohol en drugs achter het stuur van de wagen. De toeschouwers kunnen de ervaring meevolgen via een aangesloten televisiescherm.

In de 3D-Tripping Car krijgen leerlingen de kans om eenmalig onder invloed te rijden in een veilige omgeving.

Ervaring leert ons dat deelnemers na afloop verbaasd zijn over de effecten die alcohol en drugs hebben op het rijgedrag. Omdat de leerlingen de effecten van het rijden onder invloed ervaren op een moment dat ze er met hun volledige verstand bij zijn, zullen ze de ernst van de zaak beter beseffen.

Tot slot starten we een discussie rond rijden onder invloed en gaan we dieper in op de gevolgen hiervan.

*De 3D-Tripping Car is enkel geschikt voor leerlingen van de 3de graad.

Duur: 1 lesuur per klasgroep (max. 25 lln.)

Nodig: ruimte van 5m op 10m, elektriciteit 220V

Aanbieder: RYD (Responsible Young Drivers)