Dit jaar start het nieuwe Kidz On Wheelz-seizoen alvast met een serieuze knal want voor de eerste editie van 2020 zal niemand minder dan Fabian Cancellara samen met de kinderen de hindernissen van het vernieuwde Kidz On Wheelz-parcours bedwingen. Eén dag voor het officiële event zijn ze immers te gast in de stad Ronse waar dat weekend de eerste Belgische editie van Chasing Cancellara zal plaatsvinden.

Alsof dat alles nog niet genoeg is kan ook iedereen deelnemen aan een minicriterium waarbij je de kans krijgt om samen met 'Spartacus' enkele lokale rondjes te rijden op een volledig verkeersvrij parcours. In dit eerste gratis Kidz On Wheelz-evenement van 2020, wordt er alles aan gedaan om kinderen met de fietsmicrobe naar huis te laten gaan. Leuke goodies, een vernieuwd en uitdagend fietsparcours, de mogelijkheid om het plezier in fietsen te ontdekken samen met Fabian Cancellara en zo veel meer.

Meisje of jongen, ervaren fietser of beginner, jong of oud, … Iedereen is welkom op Kidz On Wheelz. Hier draait alles om fietsplezier voor iedereen.

Kidz On Wheelz - Chasing Cancellara
Zaterdag, 21 maart van 9.30 tot 16 uur
Marktplein, Ronse
Minicriterium samen met Fabian Cancellara: 10-12 uur
Kidz On Wheelz fietsparcours: 9.30-16 uur
Meer info: www.kidzonwheelz.be