Het aanbod

Een team VSV-medewerkers komt naar je school met een heuse tuimelwagen. De leerlingen krijgen uitleg over het belang, de effectiviteit en het gemak van de veiligheidsgordel. Het effect van één klik is meer dan geloofwaardig nadat je een paar keer overkop ging in de tuimelwagen. Leerlingen ondervinden ook dat je beter geen voorwerpen los laat rondslingeren in de auto.

leerlingen 3de graad secundair

• Je kunt een workshop 'gordel met tuimelwagen' boeken voor één of meer dagen.
  • Per dag kunnen 6 klasgroepen van +/- 24 leerlingen de workshop volgen.
  • Iedere klasgroep krijgt dan gedurende één lesuur uitleg van onze medewerkers.
  • In totaal kunnen  dus op één dag ongeveer 145 leerlingen de workshop bijwonen.

Prijs

200 euro/dag (= 50% korting op normale tarief!) voor workshops die gepland kunnen worden in november of december 2021.

Info en boeken

Wil je een workshop 'gordel met tuimelwagen' boeken voor de leerlingen van de 3de graad secundair onderwijs? Stuur een mail naar vrijwilligers@vsv.be.