Vanaf schooljaar 2022-2023 kan je stickertjes sparen
op het smartboard

Concreet

Als je je school inschrijft voor Helm Op Fluo Top digitaal, krijg je op 1 september een e-mail waarmee je kan inloggen op je online schoolplatform (op deze website). Hier kan je andere leerkrachten van de school toevoegen die ook met hun klas digitaal willen deelnemen.

Iedereen kan dan op het schoolplatform inloggen, zijn klas toevoegen en namen van leerlingen ingeven. Tijdens de actie kunnen alle leerkrachten voor hun eigen klas  makkelijk op het smartboard (of gsm of tablet) aanduiden wie al dan niet een helm of een hesje droeg. Bovendien zijn er nog plezante challenges en kan je ook de digitale klasposter volsparen.

De beloningen en prijzen blijven uiteraard dezelfde!

Voordelen

• geen verloren spaarkaarten meer
  • beter voor het milieu
  • supergemakkelijk en geen tijdverlies met uitdelen van stickertjes
  • gamefactor is leuk voor de leerlingen

Info

Op maandagmiddag 5 september 2022 geeft de VSV een webinar om de digitale versie voor te stellen en is er ruimte voor al je vragen! Schrijf je hier alvast in voor het webinar.