Bij inschrijving: 20 skoebidoehesjes voor kleuters

Elke school die zich inschrijft voor Helm Op Fluo Top krijgt een gratis pakket met mooi materiaal om de actie te organiseren. CM Gezondheidsfonds schenkt aan de eerste 1100 ingeschreven scholen (met kleuters) ook een pakket met 20 fluohesjes voor kleuters (geschikt voor 2,5-5 jaar). De hesjes worden mee verzonden met het campagnemateriaal.

Stickerkaart en stickertjes: individuele prijzen

Elke leerling die deelneemt aan Helm Op Fluo Top krijgt een stickerkaart. Daarop staan 60 stickervakjes. De campagne loopt tussen de herfst- en de krokusvakantie. Wie naar school komt en fluokledij draagt, krijgt een stickertje. Ook een fietshelm dragen levert een stickertje op. Wie elke dag fluokledij of een helm draagt, heeft zijn kaart dus zeker tegen de krokusvakantie vol.

Fietsers die een fietshelm én een hesje dragen, krijgen hun kaart in principe sneller vol. Scholen die willen, kunnen die leerlingen laten verdersparen voor een klasprijs. Zo blijven ze toch gemotiveerd tot aan het einde van de actie.

De beloningen op de stickerkaart (meer info onderaan)

 • 21 stickers: leerlingen kunnen deelnemen aan een individuele wedstrijd en zo mooie prijzen winnen van Nutcase, Torfs, JBC, A.S.Adventure, Gofluo of WOWOW
 • 42 stickers: leerlingen hebben met hun kaart gratis toegang tot een subtropisch zwembad van Center Parcs/Sunparks, mits in gezelschap van een betalende persoon (1+1-ticket).
 • 60 stickers: gratis toegang (1+1) tot ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael! En voor 5e en 6e leerjaar gratis toegang (1+1) tot Bobbejaanland!

 

Klasposter: klassikale prijzen

Om kans te maken op de prijzen van de klasposter laat je leerlingen die hun kaart vol hebben verder laten sparen op de klasposter.
Stuur vóór 18 maart 2022 een leuke foto van je leerlingen bij hun volle klasposter naar helmopfluotop@vsv.be met als onderwerp ‘Niet bang voor het donker’. Vermeld: 

 • Naam van de school:
 • Straat + huisnummer:
 • Postcode:
 • Gemeente:
 • Provincie:
 • Contactpersoon voor Helm Op Fluo Top:
 • Klas:  
 • Aantal leerlingen: 
 • Kleuter of lagere school?

De winnaars worden bekendgemaakt in april 2022. 

De prijzen voor de klasposter (meer info onderaan)

 • ZOO Antwerpen schenkt per provincie aan 1 school een gratis klasuitstap naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael, mét rondleiding! 
 • Cartoon Network beloont 10 klassen met een voetbaltafel!
 • Nutcase schenkt een lading van hun prachtige fietshelmen aan 5 volledige klassen.
 • Skoebidoe, de kinderservice van CM, voorziet 5 kleuterklassen van 25 kleuterfluohesjes (geschikt voor 2,5 tot 5 jaar).
 • Ten slotte krijgen 6 klassen een bezoek van een lokale ijskar, met voor iedereen een ijsje.

 

Meer informatie over de prijzen en partners:

Inschrijving: gratis hesjes

Skoebidoe, de kinderservice van CM schenkt 20 kleuterhesjes aan de eerste 1100 scholen die zich inschrijven voor Helm Op Fluo Top.

De hesjes hebben een leuk opschrift en zijn bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Vandaar dat ze alleen verspreid worden onder scholen met een kleuterafdeling. 

Vakje 21 stickerkaart:
WIN met de WEDSTRIJD

Leerlingen die 21 stickers verzameld hebben, kunnen meedoen aan een wedstrijd. Het wedstrijdformulier verschijnt in de week van 22 november op deze website. Deelnemen kan tot en met 18 maart 2022.

 • Ze kunnen samen met vier vriendjes elk een fietshelm van Nutcase winnen die ze volledig zelf mogen versieren, met de hulp van een professionele tekenaar.

 • Of ze maken kans op 1 van de 20 waanzinnig leuke bodyglowers van het Belgische merk Gofluo.

 • Wowow maakt 15 fluotoppers gelukkig met een waardebon van 30 euro, te gebruiken in de webshop.

 • 30 leerlingen winnen een cadeaucheque van 25 euro van JBC.

 • Nog een fantastische prijs: 50 leerlingen winnen een cadeaucheque van A.S.Adventure ter waarde van 25 euro!

 • Ten slotte krijgen 150 winnaars een cool fluohesje van Torfs.

Vakje 42 stickerkaart:
1+1 GRATIS naar zwemparadijs Center Parcs/Sunparks

Wie 42 stickertjes gespaard heeft, kan gratis naar een subtropisch zwemparadijs van Center Parcs of Sunparks, in het gezelschap van een betalende persoon.

Een overzicht van de Belgische vakantieparken met zwemparadijs vind je op centerparcs.be of sunparks.com

Vakje 60 stickerkaart:
1+1 GRATIS NAAR ZOO ANTWERPEN OF ZOO PLANCKENDAEL

Bij afgifte van een volle stickerkaart krijgt de leerling gratis toegang tot ZOO Antwerpen (Koningin Astridplein 20-26, 2018 Antwerpen) of ZOO Planckendael (Leuvensesteenweg 582, 2812 Muizen), mits vergezeld van een betalende volwassene aan standaard individueel tarief per stickerkaart. Aanbod geldig van 01/03/2022 t/m 30/09/2022. Niet geldig in schoolverband. Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties of voordelen, bedrijfstickets of andere extern aangekochte tickets, met uitzondering van het ZOO-abonnement, B-Dagtrips en e-tickets (vooraf) aangekocht op de website van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Deze actie is enkel geldig voor een kind (3-12 jaar). Kopieën worden niet aanvaard. Actie niet terugbetaalbaar op reeds eerder aangekocht ticket voor het kind. Niet inwisselbaar in speciën. De kaart wordt ingehouden in ZOO Antwerpen of in ZOO Planckendael. 

Kinderen die een ZOO/Planckendael-abonnement hebben, mogen bij afgifte van de volle stickerkaart een vriendje meebrengen dat gratis toegang krijgt mits vergezeld van een volwassen abonnee of andere betalende volwassene aan standaard individueel tarief.

Vakje 60 stickerkaart (alleen voor 5e en 6e leerjaar):
1+1 GRATIS NAAR BOBBEJAANLAND

Leerlingen van het 5e en 6e leerjaar kunnen met hun volle stickerkaart daarbovenop ook gratis naar het plezantste land: Bobbejaanland!

Een volle stickerkaart geeft gratis toegang voor 1 persoon mits vergezeld van 1 betalende volwassene. Betalend ticket (aan het dagtarief > 1,4m) en gratis ticket moet online aangekocht worden op bobbejaanland.be met de actiecode 205921. Op de dag van je bezoek breng je zowel de dagtickets als de volle spaarkaart mee naar de poort ter controle. Je hoeft niet meer langs de kassa. De stickerkaart kan slechts 1 keer ingeruild worden, voor 30/09/2022. De actie is niet geldig tussen 12/07/2022 en 21/08/2022 en niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie bobbejaanland.be) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De kaart is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. De kaart mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

WAT MOET JE  DOEN?

Activeer de actiecode online voor 30/09/2022. Surf naar www.bobbejaanland.be/tickets, kies dagtickets en geef de actiecode in. Kies meteen een dag naar keuze. Je ontvangt je betalend + gratis toegangsticket per mail. 

Klasposter:
KLASUITSTAP naar de zoo

ZOO Antwerpen schenkt per provincie aan 1 school een gratis klasuitstap naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael, mét rondleiding*! 

*De school kiest zelf of ze naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael gaat en spreekt in overleg met het gekozen park een datum af voor het bezoek. Een klas bestaat uit maximum 26 personen (inclusief leerkracht).

Klasposter: 
Voetbaltafel voor de klas

Cartoon Network beloont 10 klassen met een voetbaltafel! Cool!

Scoren maar!

Klasposter:
FIETSHELMEN VOOR DE HELE KLAS

Nutcase schenkt een lading van hun prachtige fietshelmen aan vijf volledige klassen.

Klasposter:
IJSJES 

Zes klassen krijgen een bezoek van een lokale ijskar, met voor iedereen een ijsje.
Smakelijk allemaal!

Klasposter:
25 kleuterhesjes

Skoebidoe, de kinderservice van CM, voorziet 5 kleuterklassen van 25 kleuterfluohesjes (geschikt voor 2,5 tot 5 jaar).